HTML

Menyasszonyi ruha

Az esküvődre készülsz, de nem tudod hogy kezdj hozzá? Menyasszony vagy és tippeket szeretnél a nagy napra? Akkor JÓ HELYEN JÁRSZ! Az Menyasszonyi Ruha blogban igyekszünk mindig érdekességekkel, újdonságokkal szolgálni.

Friss topikok

Linkblog

Esküvői tippek, ötletek menyasszonyoknak a menyasszonyi ruhához

2009.03.09. 08:00 Szilágyi József

Pronovias esküvői divat show 2009

Címkék: divat trend divatbemutató menyasszonyi ruha

Ha ismered a Pronovias esküvői ruhákat, akkor tudod, hogy az egyik legszebb ruhákkal lehet dolgod - ami szerencsére Magyarországon is elérhető. A Pronovias ruhák között egyaránt megtalálhatóak a modern, romantikus vagy éppen a bohém stílusú ruhák. Íme a 2009-es kollekciót bemutató divatshow:









1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://menyasszonyiruha.blog.hu/api/trackback/id/tr92988839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

R.Dorka 2009.06.08. 14:13:04

Helló mindenki!

Nagyon tetszenek a Pronovias ruhái, ki is néztem magamnak egyet. A probléma csak az, hogy Magyarországon nem forgalmazzák és be kéne hozatni. így viszont minimum 300.000Ft lenne a ruha, ami azért sok... Én csak az Ananász szalonban érdeklődtem, máshol nem forgalmazzák ezeket a ruhákat?

üdv: Dóri - www.computer-maintenance.hu
süti beállítások módosítása